Retourzendingen

RMA procedures

 

Is uw product defect? SPR Telecom geeft standaard minimaal één jaar garantie op al haar producten. Om u bij een defect zo goed en zo snel mogelijk te helpen, verzoeken wij u de onderstaande procedures te volgen. Ook voor een foutieve levering, verwijzen wij u door naar de procedures hieronder.

Kies hier wat voor u van toepassing is.

DOA

Procedure

1. Vul online het reparatieformulier in door de onderstaande link “vul het formulier in” te openen.
2. Per mail ontvangt u het formulier voorzien van een RMA-nummer.
3. U stuurt het defecte product samen met het ingevulde reparatieformulier met RMA-nummer naar SPR Telecom.

Let op: serienummer product moet overeenkomen met serienummer op de factuur

 

 

Prijsopgave reparatie

Indien de reparatiekosten hoger zijn dan € 80,00 of 35% van de adviesprijs, zal een prijsopgave worden gegeven. Als de reparatiekosten lager zijn dan het genoemde bedrag en percentage van een nieuw product, wordt het product zonder prijsopgave gerepareerd.

 

 

Garantie bepaling

De ingangsdatum van de garantietermijn is vanaf de factuurdatum zoals vermeld op de factuur die u van SPR heeft ontvangen. Indien u garantie wilt claimen, is een kopie van de factuur waarop het serienummer van het defecte product op vermeld staat een must. Indien dan kunnen wij direct de reparatie uitvoeren of een vervangend product leveren. Als blijkt dat na controle het product niet defect is, brengen wij u € 30,00 diagnosekosten in rekening.

Gigaset

Gigaset

Reparaties van Gigaset consumenten producten worden uitsluitend door Gigaset uitgevoerd (de Pro serie uitgezonderd). Het voordeel is dat Gigaset alle kennis en reparatieonderdelen beschikbaar heeft om snel en vakkundig de reparatie uit te voeren.

 

Contactgegevens

Telefoonnummer eindklant: 0900-3333102
Telefoonnummer reseller: 030-8885817

Verzameladres:
GLS Depot 3500
Paketshop / Kommission Gigaset
Proostwetering 40a
3543 AG  Utrecht

 

 

Procedure

De eindklant neemt zelf contact op met de Gigaset klantenservice via een hiernaast vermeld telefoonnummer en krijgt zo een RMA-nummer. Met vermelding van het RMA-nummer stuurt de klant zijn defecte product op naar het verzameladres.

Foutieve levering

Procedure

1. Vul online het reparatieformulier in door de onderstaande link “vul het formulier in” te openen.
2. Per mail ontvangt u het formulier voorzien van een RMA-nummer.
3. U stuurt het foutieve product samen met kopie factuur en met het ingevulde foutieve levering formulier met RMA-nummer naar SPR Telecom.

Let op: serienummer product moet overeenkomen met serienummer op factuur

 

 

Verkeerd product ontvangen

U heeft een product ontvangen wat u niet besteld heeft. Het juiste product staat wel op de pakbon vermeld, echter heeft u een ander product ontvangen. Stuur zo snel mogelijk een mail naar verkoop@spr-telecom.com met een duidelijke omschrijving van het probleem en we zullen dit probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.

 

 

Verkeerd product besteld

U heeft per abuis verkeerde product(en) besteld en wilt deze retourneren. De voorwaarde is dat u binnen 2 werkdagen na bestelling dit per mail meldt en binnen 2 werkdagen na levering retourneert. Het product dient ongeopend, origineel verpakt, verpakking onbeschadigd/onbeschreven en de zegels dienen niet verbroken te zijn. Het is niet mogelijk om producten te retourneren indien de producten speciaal voor u besteld zijn en SPR geen retourrecht heeft van haar leverancier voor deze specials. Indien u wilt retourneren en de leverancier van SPR brengt X% retourkosten in rekening, dan zijn wij genoodzaakt deze kosten door te belasten.