AudioCodes

Audiocodes

AudioCodes

De MediaPack 1xx-serie analoge Media Gateway (FXS) van AudioCodes biedt serviceproviders en bedrijven superieure spraaktechnologie voor het aansluiten van bestaande telefoons, faxen en PBX-systemen met IP-telefonienetwerken en IP-PBX-systemen. De MediaPack 1xx-gateways (ATA) zijn volledig interoperabel met toonaangevende softswitches en SIP-servers.

Voordelen van AudioCodes

  • Maak gebruik van investeringen in bestaande analoge telefoon-, modem- en faxsystemen – vergemakkelijking van VoIP-migratie
  • Beveiligde zero-touch-provisioning, handig voor grootschalige implementaties
  • Standalone Survivability (SAS) zorgt ervoor dat uw bedrijf blijft draaien in het geval van een netwerkstoring

Kenmerken van AudioCodes

  • Ondersteuning voor 2 tot 24 analoge poorten
  • 38 conform met de fax
  • Uitgebreide functieset voor abonnees: 3-weg conferentie met lokale menging, oproepovername, huntgroepen, doorschakelen, doorverbinden en doorverbinden
  • Geavanceerde telefoniefuncties zoals langeafstandsvluchten, het genereren van metertonen, landgebonden MWI en nummerherkenning voor echte integratie met de bestaande telefonie-infrastructuur
  • Conversie van analoge toestelpoorten naar SIP

Audiocodes MP112 IP Media Gateway 2 analog Port

AudioCodes

Een ATA Audiocodes MediaPack 112 (FXS toestel aansluitingen); verzorgt in een Voice over IP (VoIP) netwerk de overgang tussen een IP omgeving en analoge traditionele telefonie. 
De gateway heeft een capaciteit van 2 aansluitingen en zijn voorzien van een 10/100 mbit/s netwerkaansluiting voor koppeling met het datanetwerk waarover het Voip dataverkeer loopt. Via dezelfde netwerkaansluiting wordt de gateway geconfigureerd en kunnen software upgrades uitgevoerd worden. Meerdere gateways uit de reeks kunnen gecombineerd worden teneinde de totale gewenste capaciteit te realiseren.
De MediaPacks ondersteunen de signaleringsprotocollen H.323, SIP en MGCP. Alle bekende VOIP codecs zoals G.711, G.729 en G.723 worden ondersteund. Er kan ook een eigen protocol van Audiocodes worden gebruikt, het Netcoder protocol, dat duidelijke voordelen biedt in netwerken met minder QOS.

.

Audiocodes MP114 IP Media Gateway 4 analog Port

AudioCodes

De AudioCodes MP-114 analog bestaat uit vier FXS-poorten. Sluit maximaal vier analoge eindpunten aan op deze ATA, inclusief telefoons en fax. Implementeer deze ATA als een krachtige VoIP-gateway met ondersteuning voor functies zoals nummerweergave, beveiligingsprotocollen en meer geavanceerde telefoniefuncties. Een breed scala aan IP PBX- en VoIP-telefoonsysteemdiensten kan worden gecombineerd met de AudioCodes MP-114 ATA. De MediaPack-serie van AudioCodes is in de praktijk getest en bewezen voor betrouwbare, hoogwaardige telefonie.

.

AudioCodes MP118 IP Media Gateway 8 analog Port

AudioCodes

De AudioCodes MP-118 analog bestaat uit acht FXS-poorten, inclusief analoge telefoons of fax. De acht FXS-poorten zorgen ervoor dat uw bestaande kantoorapparatuur kan werken met een hoogwaardige VoIP-service of IP PBX. Bedien deze ATA met uw SIP-, H.323- of MGCP-oplossing, met bewezen interoperabiliteit en prestaties met toonaangevende telefoonsystemen. De AudioCodes MP-118 VoIP-gateway ondersteunt functies zoals nummerweergave, met ingebouwde echo-onderdrukking en jitterbuffer. Verbeterde mogelijkheden omvatten beveiligingsprotocollen en firewalls. Beheer alles vanuit de webgebaseerde beheertool van het apparaat.

.

AudioCodes MP124 IP Media Gateway 124 analog Port

AudioCodes

De AudioCodes MP-124 VoIP-adapter bevat 24 FXS-poorten, via een 50-pins Telco-connector. Overspanningsbeveiliging en surge-immuniteit beschermen de ATA wanneer FXS-telefoniekabels naar buiten worden geleid. Sluit tot 24 analoge eindpunten, inclusief telefoons en faxapparaten, aan op deze analoge telefoonadapters. Geavanceerde functies zoals nummerweergave, beveiligingsprotocollen en firewalls stellen de AudioCodes MP-124 in voor verbeterde telefonie op uw VoIP-netwerk. De MediaPack-serie is getest op het veld voor interoperabiliteit met veel toonaangevende telefoonsystemen.

Klik hier voor de datasheet

Klik op prijslijst voor meer info.